tisdag 22 mars 2011

Världens duktigaste bebis!

Har inte skrivit så mycket på sista tiden, har haft jättemycket i skolan med ännu en uppsats och massor med uppgifter. Tisdag nästa vecka är det dags för tenta igen! Sen har väl motivationen inte varit på topp i och med att jag inte har kunnat göra så mycket med hästarna heller på grund av underlaget och brist på ridhus.
Men nu har ridbanan börjat smälta fram, till helgen kanske man till och med kan ställa upp nåt litet hinder, har inte hoppat sen november!

Elwin kastrerades den 15 mars. Även han började bli hingstig och dessutom klättra på Toppen och Nivell, så vi tyckte det var bäst att göra det innan det hände någon olycka för att någon blir arg på honom.

Nivell har varit iväg ensam utan sin mamma för första gången idag! På grund av att hovslagaren har verkat fel och tagit bort i princip hela tån på honom så var vi tvungna att åka in till Ultuna där han fick en halv sko och en "plastklack". Han åkte transport ensam för första gången och var jätteduktig och gick in på en gång både när vi skulle dit och hem, plus att han skötte sig exemplariskt inne på kliniken, nästan hela tiden =P. Man blir stolt när man ser sin bebis uppföra sig så bra!

Har varit ute och konditionstränat Toppen idag också. För mycket mat och för lite ridning under vintern har satt sina spår, så nu ska magen bort! Red bort till Halvbygda och vände vid travslingan. Grusvägarna var perfekta att rida på och nästan isfria.

Prövade att rida på ett rakt "Happy Mouth"-gag och det funkade riktigt bra faktiskt. Ska pröva att hoppa på det och se hur det går, måste hitta nåt annat som man får stopp på honom med när han drar iväg, utan att han "knäpper av" och krullar ihop sig som han gör på pelhamet.
Den stora frågan just nu är vilken klubb jag ska tävla för i år. Får fundera på det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar